Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sklad a budovy kolem, přeplněný sklad

Sklad by měl být umístěn vždy co nejblíže výrobních budov pro nejefektivnější a rychlou výrobu. Na obrázcích níže můžete vidět doporučený způsob umístění skladů s číslem, který znázorňuje čas, který určuje, jak dlouho osadník půjde jednu cestu z jeho pracoviště do skladu (jelikož osadníci jdou až 4x tuto vzdálenost při vyrábění jednoho výrobku, je důležité mít ji co nejmenší to je možné). Budovy postavené mimo vymezenou oblast od skladu již vyrábí méně efektivně.
 
sklad1.png
 
V případě nutnosti, je možné také tento vzor rozšířit o další dvě budovy viz. obrázek níže, pokud není možné postavit další sklad:
sklad2.png
 
Zde je také obrázek jednoho vzoru pro Vylepšený sklad. Tento sklad nemá standardní velikost 2x2 pole, ale 3x2, tudíž je složitější kolem něj umístit budovy. Tento sklad má více možností stavby budov kolem, zde je jeden z těch efektivnějších:

sklad3.png

 
heartTIP od Hannah
Já jsem si vždy postavila studně 1. úrovně abych viděla kam umístit sklad a poté jsem budto sestěhovala budovy okolo, nebo je tam jednoduše pak dostavěla.
 
Spoustě z Vás se stává, že máte přeplněný sklad u určité komodity. Poznáte tak, že máte nad budovou červený vykřičník s obrázkem sudů a  pro jistotu se podívejte do skladu zda je komodita plná, stává se toiž, že jakmile máte surovinu plnou ve skladě, výroba sice na oko běží dál i pod bonusem, ale nepřibývá, protože nemá kam. Proto se její výroba zastavuje a běží budova bez výsledků.
 
enlightened Jak si uvolnit PŘEPLNĚNÝ SKLAD?
Jednoduše, napište na cechovní chat, nebo jiným způsobem dejte vědět, že máte tento problém a kolik byste potřebovali na uvolnění skladu. Například 40 000 ryb (což je maximální velikost Vašeho skladu), tak vám přítel pošle tuto množství ryb a tím, že máte plný sklad se Vám ryby přesunou do nekonečného skladu do hvězdy (menu dole vprostřed obrazovky), kdy máte možnost po té jakékoliv množství přidat přes starostu zpět do skladu. Následně pošlete oněch 40 000 ryb zpět příteli a tím se vám uvolní místo ve skladu a výroba může běžet dál - platí úplně pro všechny suroviny a jakékoliv množství - ZALEŽÍ NA VELIKOSTI SKLADU.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář