Jdi na obsah Jdi na menu
 


Důležité

V cechu dodržujeme pravidla slušného chování. Hrajete společně s dalšími desítkami lidí různých generací, proto berte ohledy na to, že nejste ve hře sami a to především na cechovém chatu.

Rádi pomůžeme každému, kdo stojí o naší pomoc (v případě, že něco nevíte, nemáte nebo potřebujete), ale pamatujte na to, že jsme lidé, a proto je každá naše pomoc dobrovolná.

V cechu není vyžadováno plnění cechovních úkolů, ale pokud ho splníte, tak nejen Vy, ale každý člen, který úkol splní, obdrží větší množství cechovních mincí / eventových předmětů! :-)

 

Ve hře Settlers Online se bohužel mimo zpráv odkazy začínající www nebo http:// berou jako zakázaný spam.

Je tedy potřeba uvádět do chatu bez použití www nebo http:// a zkopírovat pouze to co je za tím, do zpráv se mohou uvádět v celkovém zobrazení.
 
Otvírání odkazů nelze kliknutím, pouze kopírováním a následným vložením na novou stránku stisknutím tlačíta CTRL+C a náledně CTRL+V zmáčknutím tlačítek postupně.

Odkazy které v chatech chcete poslat  s www nebo http:// se zobrazují stejně jako vulgární slova či značky firem a to ***  tudíž odkaz vidíte jen Vy a ostatní jen hvězdičky.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář