Jdi na obsah Jdi na menu
 


Knihování specialistů

Určitě se Vám objevila nebo objeví otázka, jaké knihy použít u generálů, geologů a průzkumníků. Nejdůležitějším je správné knihování generálů, protože právě ti Vám umožní zvládat dobrodružství mnohem rychleji, s menšími ztrátami, s více zkušenostmi a dalšími možnostmi.

rukopis.pngsvazek.pngkodex.png

GENERÁL
V tomto odkaze naleznete informace, kde jsou metody knihování generálů dle wiki a hráčů přizpůsobené na různé druhy funkcí. Jejich využití můžete konzultovat v cechovém chatu, protože záleží na tom, jaká dobrodružství jezdíte a jaké máte generály k dispozici.

 

PRŮZKUMNÍK
Po vyknihování důležitých generálů byste měli věnovat pozornost také zbylým specialistům. Průzkumníci by měli být specializovaní na jeden druh hledání. Např. jeden průzkumník na hledání pokladů - žula apod, druhý na rychlá hledání dobrodružství atd.

Detailní popisy schopností průzkumníků naleznete v odkaze zde.

 

GEOLOG
Opět platí podobná situace jako u Průzkumníků. Doporučujeme využít dle Vašeho vlastního uvážení. Geologové se moho specializovat na hledání kamenů či kovů. Kodexy investujte dle variant, které se Vám zdají nejlepší pro Váš prospěch.

Schopnost šťastný nález v kodexové části je také potřebný pro splnění úspěchu Jak to tady vypadá (nalezení 55 ložisek na ostrově současně).

Popisy schopností geologů naleznete v odkaze zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář